Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Αποτελούν εξαίρεση παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους και οι παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 500€.

  1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της τράπεζας, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο κατάστημά μας. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από τους όρους της τράπεζας.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας. 

  1. Πληρωμή μέσω Paypal
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Εκεί θα εμφανιστούν οι λογαριασμοί όπου μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, με ένα e-mail στο ……

 Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:

AlphaBank: GR730140400040000200201887